UARUSTURENна головнуE-mail
Банани сушеніКурага (абрикос сушений)ІнжирЧорносливФінікиІзюмФундукФісташки  
 

Ізюм (виноград сушений)

Харчова цінність у 100 г:

  • Білки – 1,8 г;
  • Жири – 0,2 г;
  • Вуглеводи – 66 г.
  • Вітаміни:
    • В1 – 0,2 мг,
    • В2 – 0,5 мг,
    • В6 – 0,4 мг,
    • Е – 0,05 мг;
  • Мінерали – 1,9 г
  • Енергетична цінність 100 г – 262 ккал.
  • Вага 200 г

Photo / Вагова продукція

 

Про продукт

Продукція фасується в упаковку «Дой-пак».

У біблейські часи Ной займався вирощуванням винограду. Вже з 2440 року до нашої ери єгиптяни вирощували виноград. Великий внесок у поширення винограду на території всієї Європи зробили римляни.

Вживання ізюму в їжу впливає на зміцнення нервової системи і серця. Ізюм містить велику кількість бору, калію, магнію і марганцю.

Як тільки виноград дозріває, проводиться збір урожаю, після чого його сушать на сонці, у спеціально відведених для цього місцях, протягом 14 – 16 днів, у залежності від погоди. Після сушіння виноград трохи змінює свій колір і практично готовий до вживання.

Колір родзинок залежить від сорту винограду та місцевості, у якій цей виноград виростає. Колірна гама коливається від світло-золотого до темного. В даний час виробляють родзинки з кісточками та родзинки без кісточок.

Рецепти

САЛАТ З МОРКВИ ТА РОДЗИНОК

Закуски

Інгредієнти:
  • 3-4 середні моркви
  • 1 часточка часнику
  • 1/3 склянки промитих родзинок
  • 1/3 склянки не занадто здрібнених, підсмажених ядер волоського горіха
  • 1 столова ложка меду
  • сіль за смаком
  • майонез і сметана з розрахунку 1/1

Спосіб приготування:

Очистити і натерти на дрібній тертці моркву і часник, додати родзинки, горіхи, мед і сіль. Усе добре перемішати і заправити сумішшю сметани і майонезу. Укласти гіркою в салатницю і наверх гірки насипати небагато горіхів.

САЛАТ З БУРЯКА ТА РОДЗИНОК

Закуски

Інгредієнти:
  • 2 буряка
  • 1 яблуко
  • 1/2 склянки родзинок
  • 5 волоських горіхів
  • 200 г майонезу
  • зелень петрушки

Спосіб приготування:

Буряк відварити, очистити, натерти на великій тертці, додати дрібно нарізане яблуко середніх розмірів, розпарені родзинки, а також здрібнені і трохи підсмажені ядра волоських горіхів. Усе ретельно перемішати, заправити майонезом і посипати зеленню петрушки.


Ще рецепти


 

Создание сайтов
©   “SantaVita”   2005