UARUSTURENна головнуE-mail
Банани сушеніКурага (абрикос сушений)ІнжирЧорносливФінікиІзюмФундукФісташки  
 

Інжир

Харчова цінність у 100 г:

  • Білки – 4,3 г;
  • Жири – 1,3 г;
  • Вуглеводи – 63, 5 г
  • Вітаміни груп В, Е, С – 0,5 мг;
  • Мінерали – 2,3 г
  • Енергетична цінність 100 г – 270 ккал.
  • Вага 200 г

Photo / Вагова продукція

 

Про продукт

Продукція фасується в упаковку «Дой-пак».

Інжир – плід фігового дерева (смоківниці) також відомий як винна ягода чи фіга. Смоківниця добре відома ще з античних часів і згадується в Біблії.

Інжир дуже корисний при всіх захворюваннях серцево-судинної системи, серцебиттях, бронхіальній астмі, схильності до тромбозів, анемії. Інжир нормалізує діяльність щитовидної залози, містить ферменти, що стимулюють травлення, а також має велику поживність та утамовує спрагу.

Натуральний колір сушеного інжиру – сірий. У процесі виробництва відбувається його відбілювання.

Сушений інжир містить деяку кількість газу, тому може мати різкий запах, що, однак, не шкідливо для здоров'я . Перед вживанням продукт необхідно мити.

Рецепти

САМБУК З СУХОФРУКТІВ

Десерт

Інгредієнти:
  • 300 г сухофруктів (курага, родзинки, чорнослив, інжир)
  • 3 яєчних білки
  • цукор
  • лимонна цедра
  • лимонна кислота
  • 1 ч. ложка желатину

Спосіб приготування:

Промиті сухофрукти, потушити у воді, потім протерти через сито, додати по смаку цукор і лимонну кислоту. Білки збити, додаючи по ложці охолоджену масу з сухофруктів. Якщо самбук подається відразу після приготування, можна обійтися без желатину, якщо ж самбук подається не відразу, то під час взбивання до білків додати набряклий у воді і розведений желатин. Добре охолоджених самбук прикрасити звареними в сиропі фруктами: сливами, абрикосами, родзинками. Подавати з молоком.

МУС З СУХОФРУКТІВ

Десерт

Інгредієнти:
  • 300 г сухофруктів (курага, родзинки, чорнослив, інжир)
  • 3 яєчних білка
  • 1 ч. л. желатину
  • 2 ст. л. лимонної цедри
  • лимонна кислота і цукор

Спосіб приготування:

Промиті сухофрукти, трохи проварити, потім протерти через сито, додайте цукор і лимонну кислоту. Збийте яєчні білки, додаючи по ложці охолоджену масу з сухофруктів. Змішайте з набряклим у воді желатином. Остудите, потім прикрасьте звареними в сиропі фруктами.


Ще рецепти


 

Создание сайтов
©   “SantaVita”   2005